Суд заблокував український сайт з обміну електронних грошей

21 Серпня 2019

Поділитись

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв’язку та інформатизації, поінформувала провайдерів про рішення Святошинського районного суду Києва, яке зобов’язує всіх операторів і провайдерів телекомунікацій заблокувати доступ користувачів до сайту vilkov.com, який здійснює обмінні операції з електронними грошима.
Про це йдеться в постанові суду, повідомляється на сайті комісії.

«Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використанні веб-ресурсу vilkov.com, шляхом зобов’язання інтернет-провайдерів … включених до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, перелік яких міститься на офіційному сайті НКРЗІ, закрити до нього доступ », – йдеться в повідомленні.

Даний сайт надає послуги з обміну / купівлі / продажу електронних грошей, їх виведенню на карти українських і російських банків, операції з переведенням у готівку коштів з PayPal, заборонених в Україні WebMoney, «Яндекс.Деньги», а також систем BitCoin, AdvencedCash і PerfectMoney.

У компанії «Вілков» є оффлайн-офіси в Черкасах, Києві та Львові. Сайт компанії, згідно із зазначеними даними, існує з 2006 року.