ВОІВ починає надавати послуги з врегулювання суперечок, що стосуються доменних імен .CN і. 中国

2 Вересня 2019

Поділитись

Центр ВОІВ з арбітражу та посередництва став єдиною некитайскою організацією, що надає послуги з врегулювання суперечок, що стосуються доменних імен, для національних доменів верхнього рівня .CN і. 中国 (Китай), одних з найбільших в світі.

Управління кіберпростору Китаю (CAC) призначило ВОІВ як орган, який надає послуги з врегулювання суперечок для  .CN і. 中国.

Послуги ВОІВ щодо врегулювання суперечок, що стосуються доменних імен, спрямовані на протидію недобросовісної реєстрації товарних знаків як доменних імен – явищу, відомому як киберсквоттинг. Також послуги ВОІВ, покликані перешкодити безпринципною практиці реєстрації доменних імен, дають можливість користувачам мати доступ до оригінального веб-контенту і підвищують надійність системи доменних імен.

Послуги ВОІВ щодо врегулювання суперечок, що надаються для доменів .CN and. 中国 (Китай), регулюються відповідно до Політики Китаю в області врегулювання спорів з нДВУ ( «Політика .CN»), Правилами здійснення Політики Китаю в області врегулювання спорів з нДВУ ( « Правила .CN »), а також Додатковими правилами ВОІВ до Політиці Китаю в області врегулювання спорів з нДВУ та Правилами здійснення Політики Китаю в області врегулювання спорів з нДВУ (« Додаткові правила ВОІВ »).