Xiaomi запропонувала дизайн смартфона з сімома висувними камерами

22 Січня 2020

Поділитись

Державне відомство інтелектуальної власності Китаю (CNIPA) оприлюднило патентну документацію Xiaomi на смартфон з досить цікавим дизайном, про що повідомляють інтернет-джерела.

Йдеться про апарат в моноблочному корпусі з висувним модулем у верхній частині. Цей блок буде містити як фронтальну, так і тильну камеру. Причому обидві вони отримають багатокомпонентну конфігурацію.

Один з варіантів передбачає, що фронтальна і тильна камери містять по два оптичні компоненти. В іншому варіанті в задній частині висувного блоку розташуються три датчики зображення.

Найбільший же інтерес викликає конфігурація, що передбачає використання подвійної камери спереду і п’ятикомпонентної камери ззаду. Таким чином, в цілому висувний блок буде містити сім камер.

Як можна бачити на ілюстраціях, дисплей смартфона має безрамкове виконання. У тильній частині відсутній дактилоскопічний сканер — ймовірно, він буде вбудований в область екрану.

Нарешті, можна помітити фізичні кнопки управління збоку, а також стандартне 3,5-міліметрове гніздо для навушників в нижній частині корпусу.