Захист прав інтелектуальної власності через “Amazon Intellectual Property Accelerator

16 Жовтня 2019

Поділитись

ТЕПЕР “AMAZON” ЩЕ Й МАРКЕТПЛЕЙС ПО ПОШУКУ / НАДАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ

01 жовтня 2019 року була запущена нова програма, яка допомагає брендам швидше оформити права інтелектуальної власності та захистити бренди в магазинах Amazon.

“IP Accelerator (https://brandservices.amazon.com/ipaccelerator)” створений спеціально для компаній малого і середнього бізнесу, поєднуючи їх з мережею перевірених юридичних фірм, які надають якісні послуги з реєстрації торгових марок за конкурентними цінами.

Amazon перевірив безліч юридичних фірм на наявність необхідного рівня експертизи, досвіду та клієнтського сервісу.

Відібрані з них погодилися на конкурентоспроможні, попередньо узгоджені тарифи на стандартні послуги, пов’язані з реєстрацією торгових марок.

Ці юридичні фірми допомагають спростити процес подачі заявки на реєстрацію торгової марки, в тому числі на її попереднє дослідження.

Крім обробки поданої заявки ці фірми можуть допомогти з додатковими потребами в сфері ІВ, такими як – реєстрація авторських прав, патенти на проекти і більш широкі стратегії захисту ІВ – що дозволяє компаніям легко отримати індивідуальні юридичні рішення для своїх брендів.

Amazon не стягує з компаній плати за використання “IP Accelerator”, вони платять юридичній фірмі тільки за роботу, виконану за заздалегідь обумовленим тарифами.

Джерело: https://t.me/FutureLawSchool