Google купує інтелектуальну власність одного з найбільших виробників розумних годиників

23 Січня 2019

Поділитись

Компанія Fossil багатьом може бути незнайома, але вона є одним з лідерів ринку розумних годинників. Під власним брендом вона практично нічого не випускає, але зате використовує безліч модних брендів, серед яких Skechers, Emporio Armani, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Marc Jacobs, Diesel і багато інших.

Саме Fossil найкраще реалізувала ідею «носимая электроника как модный аксессуар», вважаючи, що знайдеться чимало користувачів, яким бренд і дизайн будуть важливіші ніж технічні характеристики і навіть функціонал пристрою.

Несподівано: Google купує інтелектуальну власність одного з найбільших виробників розумних годинників.

І ось несподівано стало відомо, що Fossil вирішила продати частину своїх активів компанії Google. Якщо точніше, то за 40 млн доларів пошуковий гігант набуває інтелектуальну власність Fossil, пов’язану з технологіями розумних годинників. З огляду на те, що годинник Fossil використовують Wear OS, не дуже зрозуміло, що зацікавило Google. Однак це зайвий раз показує, що «корпорація добра» не збирається закидати ринок розумних годинників, незважаючи на те, що Wear OS поки не може похвалитися особливою популярністю.

Очікується, що операція буде завершена до кінця місяця.

Джередло: ixbt.com