HUAWEI MATE MINI і MATE подали на реєстрацію товарні знаки в Європі

1 Лютого 2019

Поділитись

30 січня, 2019 року, в Інтернеті з’явився документ, який показує, що китайський виробник Huawei недавно подав заявку на товарні знаки Mate Mini і Mate Smart в Європейське відомство інтелектуальної власності (EUIPO). Відповідно до опису патенту, ці два товарні знаки можуть використовуватися для смартфонів, записуючих пристроїв, розумних годин, апаратних засобів, зарядних пристроїв, комп’ютерного програмного забезпечення, носяться пристроїв, програмного забезпечення для робота, чату або ігрового програмного забезпечення VR. Заявка була подана в Лондонську юридичну фірму Forresters.

В даний час неможливо визначити, який пристрій буде використовувати ці товарні знаки, але за назвою можна припустити, що це будуть смартфони серії Mate. Хоча випуск флагманського серіалу Huawei Mate зазвичай відбувається в другій половині року. Коли серія P20 була випущена в першій половині 2018 року, також був представлений дизайн Mate RS Porsche, але цей смартфон став винятком.

З урахуванням експериментальних моделей Huawei, таких як Mate S, можливість синхронізації дизайну RS Porsche з серією P / Mate ще більш імовірна. Тому є припущення, що Huawei Mate Mini і / або Mate Smart можуть бути випущені в кінці лютого на MWC (World Mobile Communication Conference)

 

Джерело: androidios.org