Samsung отримала патент на пристрій з великим гнучким екраном

13 Травня 2019

Поділитись

В даний час виробники можуть виробляти гнучкі дисплеї, які можна згинати або складати. Розробляється все більше додатків для цих нових типів екранів. Нещодавно були анонсовані різні складні смартфони з гнучким дисплеєм. Також був представлений перший розкладний телевізор і в найближчому майбутньому будуть додані гнучкі планшети.

Це всього лише кілька прикладів можливостей гнучкого екрану. Тому відділ досліджень і розробок Samsung проводить великі дослідження. На цей раз корейський технологічний гігант подав патент на прямокутний пристрій, який можна легко скласти.

Samsung Display подав заявку на патент в USPTO (Відомство США по патентах і товарних знаків). Патент був опублікований 7 травня 2019 року в базі даних USPTO і ВОІВ (Всесвітня організація інтелектуальної власності). Це пристрій, який складається з одного великого гнучкого дисплея.

Коли ви розкладає пристрій, у вашому розпорядженні великий подовжений дисплей. Пристрій має три лінії згину. Різна інформація може бути відображена на кожній частині. Наприклад, час і дата показані в одній частині, а вхідні повідомлення в наступній. Оскільки це патент на конструкцію, короткий опис не розкриває функціональні можливості пристрою.