ТQ Delta виграла важливу справу за патенти

5 Червня 2019

Поділитись

Присяжні Окружного суду Делавера виявили порушення патентів DSL компанією 2Wire

Остін (шт. Техас, США) – 29 травня BUSINESS WIRE – Компанія TQ Delta LLC, що займається розробкою та ліцензуванням технологій, виграла ще одну справу на минулому тижні, коли федеральне журі штату Делавер встановило, що компанія 2Wire Inc. порушила три патенти TQ Delta на технологію DSL (англ. Digital Subscriber Line, цифрова абонентська лінія). 2Wire є дочірньою компанією ARRIS Solutions, яка нещодавно була придбана CommScope Inc.

Патенти TQ Delta охоплюють важливі можливості спільного використання пам’яті для модемів DSL і обладнання центрального офісу, а також інші винаходи. TQ Delta зазначає, що ці винаходи широко використовуються не тільки в США, але і в інших країнах світу.

Це рішення журі є ще однією перемогою для поточного бізнесу TQ Delta з ліцензування технологій. Раніше в цьому році Високий суд правосуддя Англії і Уельсу також виніс рішення на користь TQ Delta по іншому патенту її обширного портфоліо винаходів в області DSL. В результаті судового розгляду щодо компанії ZyXEL Communications UK Ltd і її датської материнської компанії, ZyXEL Communications A / S (обидві фірми є дочірніми компаніями Unizyx Holding Corporation) визнала Європейський (британський) патент TQ Delta 1,453,268 дійсним і порушеним, а також істотним для стандартів ADSL2 і VDSL2. Суд негайно виніс заборону і присудив судові витрати щодо відповідачів ZyXEL. Відповідачі ZyXEL оскаржили деякі елементи рішення, і в даний момент їх апеляція знаходиться на розгляді в суді. Портфоліо TQ Delta охоплює широкий спектр істотних і несуттєвих для стандарту патентів, які є основоположними в технологіях широкосмугових мереж. Крім перевірки в судах США і Великобританії, TQ Delta успішно ліцензувала свою технологію для ключових учасників ринку.

Останній вердикт був оголошений 23 травня після майже чотириденного судового розгляду в Окружному суді штату Делавер. Після обговорення члени журі, що складалося з восьми осіб, винесли вердикт за всіма одинадцятьма пунктами і прийшли до висновку, що 2Wire порушує патенти США 7,836,381, 7,844,882 і 8,276,048, що ці патенти не були очевидними у відповідності з попереднім рівнем техніки і що обидва свідоцтва про виправлення були недійсними.

«Ми задоволені рішенням журі, що підтверджує силу і важливість нашого портфоліо винаходів, які стали кульмінацією багаторічних інвестицій в розробку стандартів і комунікаційних технологій», – сказав Абха Дівайн (Abha Divine), керуючий директор TQ Delta.

TQ Delta підтримує постійно ринки, що розвиваються DSL, слідуючи бізнес-стратегії, спрямованої на забезпечення прогресу в технології. «Портфоліо TQ Delta і її постійні інвестиції в області технологій вносять свій внесок в минуле, сьогодення і майбутнє високошвидкісних DSL-з’єднань по всьому світу. Ми вже ліцензували кілька компаній для реалізації важливих винаходів з нашого портфоліо DSL і будемо продовжувати ліцензувати інші шляхом ділових переговорів », – сказав Дівайн.
Компанію TQ Delta представляла фірма McAndrews, Held і Malloy, Ltd., що спеціалізується на судових розглядах в області інтелектуальної власності, консультування та вирішення спорів.
Ведучий адвокат Пітер Макандрюс (Peter McAndrews) пояснив, що «Стратегія Відповідача полягала в тому, щоб представити важливі винаходи незначними. Ми раді, що журі нагородило напружену роботу винахідників і прихильність наших клієнтів до інновацій ».
TQ Delta продовжує володіти значним портфоліо патентів на цифрові комунікаційні технології, включаючи DSL.

Про компанію TQ Delta
TQ Delta є компанією з розробки та ліцензуванню технологій, що займається наданням необхідних рішень в індустрії комунікацій і за її межами. Технічні інвестиції компанії охоплюють майже два десятиліття досягнень та інновацій в області комунікацій. Технології TQ Delta використовуються в кращих продуктах і послугах по всьому світу, що охоплюють широкосмуговий зв’язок і поширення мультимедійних даних.
Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт http://www.tqdelta.com.

Джерело: Аpnews