«Українці проти контрафакту»: ІР офіс спільно з UAACP 5 червня запрошують на спеціальний захід

25 Травня 2023

Поділитись

Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій спільно з Українським альянсом по боротьбі з підробками та піратством (UAACP) запрошують 05 червня 2023 року на спеціальний захід «Українці проти контрафакту»

Подія присвячена Всесвітньому дню боротьби з підробками, в межах національної просвітницької кампанії «Дні боротьби з підробками та піратством в Україні». Її мета – об’єднати зусилля усіх зацікавлених осіб для своєчасного запобігання, виявлення, контролю, розслідування та судового переслідування правопорушників.

В умовах воєнного стану в Україні контрафактна продукція несе критичну небезпеку для нашої країни, оскільки «швидкі гроші», отримані від її реалізації, з великою вірогідністю можуть бути направлені на потреби ворога. При цьому рф дозволила контрабанду і підробки на державному рівні, назвавши це «імпортозамєщєнієм».

Ось чому боротьба з контрафактом – це не тільки питання моралі, поваги до прав інтелектуальної власності і свідомої позиції споживачів, але й протидія фінансуванню організованої злочинності за мовчазної згоди суспільства.

Дата: 5 червня 2023 року

Час: з 11:00 до 14:00.

Формат: онлайн

Для участі обов’язково зареєструйтесь за посиланням: https://cutt.ly/s6A24nv