Повний супровід реєстрації ТМ в Україні

30 Січня 2024
Реєстрація торгової марки в Україні та Києві

Поділитись

Реєстрація торгової марки в Україні та Києві

Зареєструвати торгову марку в Україні, зареєструвати ТМ за кордоном, захистити логотип та фірмовий стиль компанії від конкурентів, вам допоможуть фахівці у сфері інтелектуальної власності – GlobalExpert.UA. Адже для ефективної роботи та розвитку вашого бізнесу слід своєчасно потурбуватися про захист об’єктів інтелектуальної власності.

Які переваги отримує бізнес, коли використовує у своїй діяльності зареєстровану торгову марку?

Реєстрація торгової марки в Україні для бізнесу – це:

Щоб почуватися впевнено серед конкурентів та сміливо масштабувати свій бізнес потрібно заздалегідь потурбуватися про охоронні документи. У разі порушення ваших прав ви зможете не тільки швидко зупинити правопорушення, а й відсудити з порушників кошти. Ваш продукт стане бажаним на різноманітних виставках, ярмарках, міжнародних конференціях. Зареєстрована ТМ дозволить вам активно просувати ваш продукт чи послуги через потужні рекламні кампанії та здобути ще більшу кількість клієнтів. Завдяки ТМ ви зможете збільшити прибутки, а за необхідності вдало продати торгову марку, адже зареєстрована ТМ може бути оцінена у великі суми. Саме тому, зареєстрована торгова марка є такою важливою для зростання вашого бізнесу, розбудови власного бренду та виходу на міжнародний ринок.

Разом з GlobalExpert.UA ви отримаєте повний супровід на всіх етапах реєстрації:

Якщо ви продовжуєте сумніватися, чи слід реєструвати торгову марку просто зараз, застерігаємо – поки ви вагаєтесь, ваші конкуренти готуються скористатись вдалим моментом, та зареєструвати вашу ТМ на себе. Як результат – ви ризикуєте втратити гроші і бізнес.

Звертайтесь: +38 (073) 853 26 13, info@globalexpert.ua

Залишайте заявку на безкоштовну консультацію прямо зараз: https://tm.ipexpert.org.ua/golovna/